Turck


Senzori


http://www.turck.ro/689.htm

Portofoliul de senzori cuprinde senzori inductivi, magnetic-inductivi, capacitivi, optici, ultrasonici, precum şi senzori de curgere şi de presiune.

Interfete


http://www.turck.ro/688.htm

Portofoliul de interfeţe TURCK cuprinde o mare varietate de dispozitive pentru izolarea, conversia, procesarea şi condiţionarea semnalelor analogice şi digitale. Modelul carcaselor corespunde standardelor industriale:

- Seria de module de interfaţă IM în carcasă modulară
- Seria de module de interfaţă IME eficientă în carcasă modulară
- Seria de module de interfaţă IMB, module de interfaţă pe backplane
- Seria de module de interfaţă IMC, module de interfaţă tip casetă, cu grad de protecţie IP67
- Seria de module de interfaţă IMS, module de interfaţă mici

Sisteme de bus camp


http://www.turck.ro/687.htm

TURCK produce o gamă largă de componente fieldbus pentru toate sistemele industriale fieldbus obişnuite, ce includ aplicaţii în zonele cu pericol de explozie. Sunt disponibile sisteme I/O compacte şi modulare în construcţie IP67 pentru montare directă în câmp şi pentru montare în dulapuri de comandă, utilizatorul putând opta între sisteme PROFIBUS-DP, DeviceNet™, CANopen AS-Interface, INTERBUS sau sisteme fieldbus bazate pe Ethernet precum PROFINET, EtherNet/IP™ şi Modbus TCP.

Modul BL67


http://www.turck.ro/news_922.htm

Noul modul de interfata pentru sistemele TURCK BL67 da posibilitatea conectarii de componente electrice si pneumatice intr-un volum foarte redus.

Impreuna cu Parker Hannifin, Turck a dezvoltat un adaptor de valva pentru sistemele I/O BL67 si modulele de ventile Isys Micro si Isys ISO ale firmei Parker. Cu noile module adaptoare se pot controla pana la 32 valve, direct prin BL67. Combinatia compacta dintre sistemul I/O robust cu clasa de protectie IP67 si insula de valve promite o instalare simpla si permite conectarea fara probleme a unor componente electrice si pneumatice intr-un spatiu redus.

Prin intermediul unui gateway BL67, care este disponibil programabil si in CoDeSys, acest dream-team nou se poate integra fara probleme in structura deja existenta. Gateway-ul universal este disponibil pentru sisteme de bus camp uzuale (DeviceNet, CANopen, Profibus DP) si protocoale de ethernet industrial: Ethernet/IP, Profinet IO si Modbus TCP.

Conceptul modular al sistemelor I/O BL67 cu numarul mare de module I/O analogice si digitale precum si posibilitatile diverse de conectare (M8, M12, M23, 7/8”) dau posibilitatea realizarii unei configuratii optimizate in functie de aplicatie, pentru fiecare statie BL67. In functie de cerinte, o statie I/O poate fi echipata cu pana la 32 module electrice (dintre care doua adaptoare pentru ventil). Astfel, beneficiarul poate utiliza fie maxim 256 I/O-uri digitale (dintre care 32 iesiri pneumatice prin cele doua adaptoare), fie 64 I/O-uri analogice.

Senzori de inclinare


http://www.turck.ro/news_914.htm

Indiferent daca sunt utilizate pe macarale, elevatoare, in centrale electrice solare sau pentru paturi de spital, dispozitivele de determinare a unghiului sau inclinarii numite inclinometre masoara inclinarile si pozitiile necesare sau confirma doar pozitia corecta, rapid si precis.